Skip to content

Workshop i visuel brand design

Inviter din team til denne hands-on workshop i brand design og farver i branding, hvor alle får mulighed for at arbejde i dybden med den visuel brand design af sine produkter, sin hjemmeside og sin portfolio gennem udvikling af moodboards.

Workshop i visuel brand design

 

I workshoppen vil alle lære at:

 

FORSTÅ de rigtige farvesammensætningers evne til at påvirke kunder

MATCHE din valgte farvepalette med former, figurer, teksturer og fotografiske stile

BRUGE dine grafiske elementer til succesfuld kommunikation med dine kunder

SKABE fantastiske moodboards

 

visuel branding kursus


Workshoppens indhold

 

Del 1 Hvad er dit kernebudskab i dit brand

Vi finder ud af, hvilket budskab du kommunikerer, ved dit valg af farver og billeder

Du vil i denne del analysere dig selv, din forretning og din ideelle kunde.

Denne del forbereder dig på de beslutninger du vil lære at tage i løbet af workshoppen

 

Del 2 Farvepsykologi og visuel harmoni i branding

I workshoppens anden del, vil du lære farveteori

Teorien gør dig i stand til at fremhæve lige præcis den stemning du ønsker i din branding proces, og du vil herefter kunne skabe en harmonisk farvepalette og sikre en sammenhængende produktlinje.

 

mood board

Del 3  Praktisk arbejde med former, mønstre og illustrationer

Det er tid til at være kreativ.

Vi får set hvilke farvekombinationer der fungerer godt sammen med forskellige mønstre og former, og hvilke der virkelig ikke fungerer. Du arbejder i dybden med hvordan du vælger den rigtige fotografiske stil til dine produkter.

Du går herfra med større klarhed over dit projekts visuelle identitet, og kan sikre en sammenhængende webshop/hjemmeside og gennemføre udtryksfuld visuel markedsføring.

 

 

Underviser på workshoppen er Victoria Silber

 

mentor og konsultent Victoria SilberVictoria Silber fra Silber Consulting har lang erfaring indenfor markedsføring og kreative virksomheder. Hun har etableret og ejet en garnbutik på nettet, medlemsside hvor hun har undervist i markedsføring målrettet de kreative erhverv: alt fra projektplanering til blogging og salg, derudover har Victoria arbejdet som mentor for mindre kreative virksomheder og større erhvervs inkubation-organisationer.

I tillæg hertil har hun gennemført et stort antal workshops til håndværkere, designere og butiksejere: undervist blandt andet i fag som produktfotografi, blogging, og visuel psykologi i erhverv.

Hendes viden kommer fra mange forskellige kursusforløb gennem det sidste årti, blandt andet fra  VERA: skole for kunst og Design i København og  Hyper Island i Stockholm. Men ikke mindst – fra egen erfaring indenfor den kreative industri i over 10 år.

 

Deltagerne må gerne medbringe til workshoppen:

 

Eksempelvis fotos, stofprøver, udklip fra magasiner, ugeblade, aviser,  karton, farver, tucher eller lignende til at anvende på dit moodboard.

 

udklip fra magasiner

 

Din investering

Workshoppen koster 5000 kr. per person for en heldags undervisning, eller en flad pris vi aftaler sammen. Min. 10 og maksimum 20 deltagere.

 

Sådan bestiller du workshoppen

Kontakt mig gerne her for at avtale en dato.